Många av oss kommer på att de måste klippa sig eller gå till barberaren spontant. Då vill man få en tid direkt. Det blir ofta första bästa lediga tid och hos olika frisörer varje gång. Men det blir också olika resultat, eftersom alla frisörer klipper olika. 

Du har inte heller hunnit etablera en relation där frisören känner dig och vet exakt hur du vill ha det. För att alltid bli nöjd är det en bra idé att hålla sig till samma frisör i stockholm. Din personliga frisör, som du bokar tid hos regelbundet. 

 

Färga, klippa, frisera eller ansa skägget

Vissa vill bara klippa sig. De har samma frisyr år efter år. Andra experimenterar vilt. Men oavsett vem du är, så är det tryggt med att gå till din egen personliga frisör. Han eller hon vet vad du vill. 

Är det bara en toppning, ja då blir det precis det. Men är du den som testar nytt varje gång och har en trygg och proffsig person att vända dig till så blir det ändå bra. Frisören vet vad du testat tidigare, vad du var nöjd med eller mindre nöjd med. En som du kan bolla idéer med. Vilken färg passar jag i? Vilken frisyr? 

 

 

Genuint intresse för hår

Det märks när din frisör har ett genuint intresse för hår. Det kommer nya rön och stilar hela tiden och frisörer brukar se till att vara uppdaterade. Det är därför du ska rådgöra inför nya färger eller frisyrer. Du kan få rykande färska nya tips och idéer. 

Genom vidareutbildning håller sig branschen ajour med det senaste inom hårvård. Detsamma gäller skäggvård. Vill du uppleva rakning på gammalt hederligt vis med rakkniv och varma omslag så går du till barbershopen. Tveka inte att redan nu etablera en lång och trygg framtid för ditt hår.