En bilverkstad i Tyresö kan rädda ditt fordon

23 maj 2022 patrick pettersson

editorial

Du har sett skylten med orden ”Bilverkstad i Tyresö” hundratals gånger. Din pappa påtalar ständigt att du borde rostbehandla. Dina vänner ritar hjärtan i smutsen på lacken. Men bara tanken på bilvård gör dig matt. För att inte tala om våndan som uppstår ju närmare ditt besiktningsdatum du kommer.

Du vet innerst inne att du inte kan undvika det mycket längre. Inte om du ska kunna behålla din bil med värdighet. Du vet om att allt som är skapat eller tillverkat behöver omvårdnad. Du behöver dock inte själv vara intresserad av fordonsvård överhuvudtaget. Allt som gäller ditt åkdon kan du överlåta till de som jobbar med det. Det kan betyda överlevnad för ditt fordon.

Lämna däckbytet och lampan som gått sönder till de som tycker det är roligt. Du vill så gärna få tyst på pappa. Visst är det gulligt med ritade hjärtan i smutsen på lacken, men det ger dig ändå alltid dåligt samvete. Och om bilen går igenom besiktningen kan du andas ut ett år till.

 

Bilservice 

Ratta in rätt verkstad

Det är ändå ganska enkelt att få ordning på din bil eller motorcykel. Du vet ju mycket väl var närmaste bilservice finns. Skylten ser du som sagt flera gånger varje dag. Du kan till och med promenera hem, och slippa behöva fixa med någon som ska hämta och lämna dig på verkstaden.

Eftersom din pappa tjatat om just den firman så vet du att de är duktiga. Du kan lita på att de utför all välbehövlig service och lite till. Din pappa skulle ju trots allt aldrig lämna sin egen kärra till något skumt ställe. Känslan när du sedan hämtar ut ditt kära fordon är så skön. Den glänser och luktar nästan nybilsdoft trots att den har flera år på nacken. Nu ska ni ha många långa mil tillsammans.

Fler nyheter