Nyttiga pumpar i Varberg

14 juni 2022 Lily Hansen

editorial

Varberg är verkligen en attraktiv stad. Många svenskar lockas av stadens berömda spaanäggningar, den mäktiga fästningen vid havet eller helt enkelt bara de underbara stränderna längs västkusten. Mycket av det där är förstås sådant som hör till sommaren, men Varberg är även en attraktiv stad året runt. Åtminstone för dig som på ett eller annat sätt har pumpar i ditt liv. Kanske arbetar du med dem, och då är du glad att du gör det i en stad som Varberg.

Möjligtvis är det inte unikt, men det är ändå viktigt att nämna i sammanhanget. Att det finns en pålitlig pumpservice i staden kan faktiskt betyda mer än vad du tror. Industrierna är inte bara beroende av sina pumpar i Varberg för att transportera vätskor fram och tillbaka. De är självklart lika beroende av pumpservicen. För vad skulle de annars göra den dag som pumparna bestämmer sig för att harva? Ska industrierna bara lägga ned? Skulle inte tro det.

 

pumpservice - pumpar Varberg

 

Hjältar för hela staden

För den utomstående kanske det inte framstår som någonting särskilt. Men den som arbetar med pumpservice i Varberg är en hjälte för hela staden. En hjälte som kanske inte bär en mantel, men som istället bär ett mycket tungt ansvar på sina axlar. 

Hade det inte funnits pumpar och pumpservice i staden hade du som Varbergsbo till exempel inte fått tillgång till några mejeriprodukter. Hyllorna i butiken hade gapat tomma. Någon mjölk i kaffet hade du bara kunnat glömma.

Ingenting varar för evigt. Så är det bara. Människor föds och dör. Och så är det även för pumparna. De går igenom livets stora cirkel där de en gång tillverkas i en fabrik för att därefter fylla ett ändamål i form av att pumpa vätskor. En dag måste de kasta in handduken efter lång och trogen tjänst. Men då finns det nya pumpar – i Varberg.

Fler nyheter