Omedelbart resultat med fillers i Stockholm

25 april 2023 Julia Zsiga

Fillers är en populär behandling för att återställa volym och reducera rynkor. Det är också ett sätt att få fylligare läppar, definierade käkben, rakare näsa eller slätare hy. I Stockholm finns det många kliniker som erbjuder fillerbehandling, men vad är fillers egentligen och hur fungerar det?

Vad är fillers?

Fillers som används för estetiska behandlingar är oftast för att återskapa volym. Fillers är baserat på hyaluronsyra, en vattenmolekyl som existerar naturligt i kroppens egen vävnad. Med fillers injicerat i huden gör att rynkor fylls ut (till exempel nasolabiala veck), ökar volym (till exempel läppar) och konturerar (till exempel näsa).

Genom att injicera kontrollerad mängd hyaluronsyra i specifika områden kan man skapa och återställa förlorad eller skapa volym där det estetiskt saknas. Resultatet ser man direkt.

fillers stockholm

Fördelar med fillers i Stockholm

Ett stort fördel med fillers är att det ger omedelbart resultat. Det är en snabb och smärtfri behandling som utförs med små nålar. Efter behandlingen kan patienten återgå till sina vanliga aktiviteter direkt. Det är också en icke-permanent behandling, vilket innebär att man kan prova olika volymer och konturer utan att det är permanent.

En annan fördel med fillers är att det är en mycket säker behandling när den utförs av en erfaren och kvalificerad behandlare. Biverkningar är sällsynta och kan lindras med enkel åtgärd. Det är dock viktigt att välja en seriös klinik som använder högkvalitativa fillers och följer goda hygienrutiner.

https://www.linnehudklinik.se/filler

Behandlingsområden för fillers

Fillers kan användas för att behandla olika områden på kroppen. Här är några exempel:

  • Läppar: Fillers kan ge mer volym till läpparna och definiera läpparnas kontur.
  • Näsa: Fillers kan korrigera en ojämn näsa eller ge en rakare näsa utan operation.
  • Käklinje och kindben: Fillers kan ge mer definition och volym till kindbenen och käklinjen.
  • Rynkor: Fillers kan minska synliga rynkor och linjer i ansiktet, till exempel nasolabiala veck och marionettlinjer.

Fler nyheter