Stånga Trädgård: Handelsträdgården som blomstrar på Gotland

21 april 2023 Julia Zsiga

Stånga Trädgård, en framgångsrik handelsträdgård på sydöstra Gotland, har varit en pålitlig källa för kvalitativa växter och trädgårdsservice sedan 1978. Grundat av familjen Ekman och förvaltat av kompetent personal, fortsätter företaget att leverera utmärkt service och växter till sina kunder.

En familjär handelsträdgård med lång tradition

Stånga Trädgård grundades 1978 av familjen Ekman, som med passion och engagemang för trädgårdskultur och växter, skapade en handelsträdgård för att förse gotlänningar med kvalitetsväxter och professionell rådgivning. Som ett familjeföretag har det genom åren kunnat bibehålla en nära relation med sina kunder och sina anställda, vilket har bidragit till företagets framgång. Idag sysselsätter Stånga Trädgård runt 8 personer, vilka alla bidrar med sin expertis och engagemang för att upprätthålla företagets goda rykte.

image

Kvalitet och expertis i fokus

För Stånga Trädgård är kvalitet och expertis nyckelord. Med lång erfarenhet inom branschen och välutbildad personal kan de erbjuda kunderna växter och trädgårdsservice av högsta kvalitet. Utöver att förse kunderna med vackra och hälsosamma växter, erbjuder företaget också professionell rådgivning och hjälp med trädgårdsprojekt. Oavsett om det handlar om att skapa en ny trädgård från grunden, förbättra en befintlig trädgård eller bara hitta den perfekta växten för en specifik plats, kan Stånga Trädgård bistå med sakkunnig hjälp och råd.

En handelsträdgård för alla behov

Stånga Trädgård erbjuder ett brett utbud av växter och tjänster för att tillgodose sina kunders olika behov. Från vackra blommor och buskar för att försköna trädgården, till fruktträd och grönsaker för den som vill odla sina egna råvaror. Här hittar kunderna även trädgårdsredskap, jord och gödsel för att underlätta arbetet i trädgården. Dessutom erbjuds trädgårdsdesign och planering för kunder som önskar hjälp med att skapa en trädgård som uppfyller deras drömmar och förväntningar.

Gotland är en fantastisk ö och hos Stånga trädgård kan du få precis den hjälpen du behöver.

Läs mer här: http://www.stangatradgard.se/

Fler nyheter