De flesta vet hur det känns att sitta i ett trångt mötesrum med undermålig ventilation, blaskigt kaffe och en klocka som går långsammare än vanligt. Den dåliga luften med för lite syre gör hjärnan slö, den trista miljön sänker humöret och deltagarna kommer på sig själva med att fundera över veckans inhandlingslista istället för dagens viktiga arbetsrelaterade beslut. Den typen av möten har en tendens att minska engagemanget och kreativiteten. Ett möte mellan människor har potential att ge inspiration, vara utvecklande och bidra med fantastisk framgång, men då krävs rätt omständigheter och miljö för de deltagande parterna. Flytta mötet till en inspirerande och härlig miljö för att nå fram till era mål och visioner.

 

 

Med mänskliga möten och välbefinnande i fokus når ni nya mål

Anordna en konferens som ger de anställda en guldkant på vardagen och som kan väcka nya innovativa idéer till liv! Glada välmående människor presterar bättre. Boka en konferens som har både det mänskliga mötet och välbefinnandet i fokus. Låt deltagarna slappna av och arbeta tillsammans. Tanka energi i form av näringsrika och välsmakande tilltugg och skön SPA-behandling. Låt stressen från det formella kontoret rinna av i bubbelbadet eller bastun, det bidrar till att deltagarna lättare kan hålla fokus istället för att distraheras av vardagens grubblerier. 

 

Visa dina anställda och samarbetspartners att du bryr dig

Det är viktigt att känna sig uppskattad på arbetet och få bekräftelse på att man gör skillnad. Att boka in en Konference i Tällberg visar dina medarbetare och samarbetspartners att du bryr dig om dem och är mån om deras välbefinnande och att du värderar deras engagemang högt. Ett lyckat och intensivt samtal kan rundas av med middag gjord på lokala råvaror i ett vackert gästgiveri. Låt deltagarna spendera natten i individuellt inredda rum med hög standard så de vaknar utvilade och hungriga på utveckling och samtal.