Asylrätt i Göteborg kräver en skicklig advokat

08 februari 2022 jonas olsson

advertorial

Du kan inte alltid få Leif Silbersky, Peter Althin eller någon annan stjärnadvokat när du är i blåsväder. Det funkar inte så. Advokater som dessa tar inte vilket fall som helst. Det måste troligtvis vara ett ganska högprofilerat fall med mycket publicitet. Och som betalar ett bra arvode. Kanske ett så bra arvode att de inte behöver jobba på ett par månader efteråt. Det kan vara dyrt med advokater. Men det behöver absolut inte vara det heller.

Det finns tillfällen då du får en advokat tilldelad utan kostnad. Eftersom lagen uttryckligen ger vissa människor den rättigheten. Om du till exempel står anklagad för ett brott. Då är det din rättighet att få tillgång till en försvarare som kan hjälpa dig från att hamna i åklagarens klor under huvudförhandlingen. Någon som hjälper dig att samla ihop bevisning för din sak och som massakrerar åklagarens bevisning. En advokat som står på din sida helt enkelt.

 

advokat

 

Advokaten är dig trogen

Det finns många tillfällen inom rättsliga sammanhang när man kan känna sig riktigt ensam. Som när du blivit gripen på Avenyn i Göteborg för fylla och slagsmål och alla verkar vända ryggen mot dig. Eller när du precis kommit till Sverige och västkusten och vill ha en fristad från krig och förföljelse i hemlandet. Asylrätt i Göteborg kan vara en utdragen och komplicerad process, och då är det viktigt att få stöd. Det bästa stödet får du från en advokat.

Så du är med andra ord aldrig ensam. Det finns en person som aldrig sviker dig. Inte din mamma, pappa, bror eller den som kallade sig för din bästa vän. Alla av dem har potentialen att lämna dig när det blåser som mest. Men inte advokaten. Är det någonting du kan lita på så är det att advokaten aldrig kommer att sluta kämpa för att få din sak i mål.

Fler nyheter