Vi har alla fått bekanta oss med döden under de senaste månaderna. Oavsett om vi själva faktiskt känner någon som har avlidit i sviterna av Covid-19, eller om vi bara har läst om det, så har döden berört oss alla under den senaste tiden. Detta gäller såklart inte bara oss i Sverige, utan över hela världen.

Även om många av oss försöker leva så normala liv som möjligt så har vi ändå blivit påminda om att vi människor inte är något unikum i naturen. Bara för att vi bor i betonghus, går omkring med smarta telefoner och känner oss moderna så råder inte något undantag – döden finner oss alla. Även i formen av ett virus som är osynligt för ögat.

Säkerligen är det flera av oss som därigenom har fått sig ett bryskt uppvaknande. Även om vi betalar skatt, går till jobbet och minskar på sockret så är det inte någon garanti för att vi ska få leva ett liv i lugn och ro. 
Livet är lite av ett lotteri ibland – saker och ting drabbar oss som kan kännas orättvisa.

I början av året hade du till exempel inte alls tänkt att du skulle kontakta en begravningsbyrå i Malmö för att ordna med en fin ceremoni till en av dina närstående. Dock så blir livet sällan exakt som vi tänker oss.
Som tur är så finns det företag som Davidshalls Begravningsbyrå i Malmö, där man möter den sörjande med både värme och professionalitet. Man gör med andra ord allt som går för att se till att denna svåra tid ska kännas lite enklare för dig som har mist någon.

En dag kommer vi att se tillbaka på den tid som vi just nu går igenom. Vi kommer att ha lärt oss mycket och skicka vår kärlek till dem som vi miste under denna period.