advertorial

Har man aldrig hört talas om teleskoptruckar kan ordet i sig vara lite obegripligt. För den som behöver veta vad det innebär kommer här en enkel förklaring. En teleskoptruck kan även heta teleskoplastare. Det kan vara bra att veta att det är samma sak. Kärt barn har många namn. 

Själva konstruktionen är som en stor bil, en lastare. På den sitter det en bom, en slags arm. Den kan förlängas genom att dras ut likt ett teleskop. Den får bra svängradie och når ovanligt högt upp. Samtidigt kan bommen fällas in när den inte används och maskinen blir då lite mer hanterbar.Hyra när man behöver det

En teleskoptruck är stor och dyr att köpa. För den som bara behöver en tillfälligt går det bra att hyra teleskoptruckar i Lund. Det är ett koncept som blivit mer och mer populärt. Då slipper man bekymret med var man ska förvara de stora maskinerna när de inte används. 

Är man i begrepp att starta upp en firma där man behöver använda sig av stora teleskoptruckar kan det vara en riktigt god idé att hyra till att börja med. När man är igång kan det kanske löna sig att köpa en egen. Det får tiden utvisa.

 

teleskoptruckar

 

Välj när och hur ofta  

Har man tagit ett beslut att man vill hyra teleskoptruckar i Lund kan man själv bestämma hur ofta och när det ska ske. Det är det som är det fina i kråksången. Man hyr när man behöver och däremellan har man inga bekymmer när det gäller fordonet. 

Det finns ju många olika anledningar till att man behöver hyra sina maskiner. Ett annat scenario är när det händer mycket på en gång inom ens företag. Då kan man behöva många fler teleskoptruckar än vanligt över en viss period. Återigen ett ypperligt tillfälle att hyra.