En månlampa är vad man kan kalla en funktionell inredningsdetalj

08 december 2021 Cecilia Olsson

editorial

En månlampa är en lampa som ser bra ut vare sig den är tänd eller släckt. Den ger ett vackert och även varierat sken som passar i de flesta av hemmets rum. Lampan ser ut som en vacker fullmåne som står på ett stilrent trästativ. Det är helt enkelt en fin lampa som passar på skrivbordet, i fönstret, på hallmöbeln, i hyllan eller någon annanstans i hemmet. 

Månlampor kommer i olika färger

Månlamporna finns i olika storlekar och har även olika kulörer. Den klassiska månlampan är vit, men har tre nivåer som går från väldigt kallt till väldigt varmt. Det gör att man kan variera ljusskenet efter vad man ska göra i rummet samt vilken atmosfär man vill skapa. Det finns även en möjlighet att variera lampans sken med 16 olika färger som styrs med hjälp av en medföljande fjärrkontroll. 

image

Månlamporna laddas upp så att man inte behöver ha någon sladd inkopplad, vilket också gör att man enkelt kan placera och flytta på lampan utan att behöva tänka på var det finns eluttag. Månlampan laddas med USB kabel och när den blivit fulladdad så kan den lysa i åtta timmar. 

Månlampan är väldigt användbar i barnrum

Förutom att månlampan är en väldigt fin inredningsdetalj så kan den med fördel också användas som nattlampa i barnrummet. Har man ett barn som ofta vaknar på natten så kan det kännas tryggare om det inte är helt kolsvart i rummet. Många barn är mörkrädda, vilket gör att månlampan kan bidra till att barnet blir lugnare och sover bättre. 

Beställ månlampan till bra pris online

Hos Dingadget.se hittar man månlampor i olika storlekar och utföranden till mycket förmånliga priser. I sortimentet finner man även flera fina och unika lampor till både barn och vuxna. Är man intresserad av en månlampa eller någon annan rolig och spännande gadget till riktigt bra pris så kan man alltså vända sig till DinGadget.se.

Fler nyheter