Exempel på downlights med LED

08 mars 2022 jonas olsson

advertorial

Downlights med LED är spotlights som sitter infällda i taket. På ledmegastore.se kan man hitta exempel på flera snygga modeller. Ofta till ett bra pris som gör det värt att installera dem. 

En LED-lampa är ju, som bekant, det billigaste alternativet att skaffa när det gäller belysning. Har man ett hus eller en lägenhet där man själv bestämmer så kan man lätt sätta in dessa lampor. Det är ju bra att själv kunna avgöra hur man vill ha det. 

Med ett par infällda taklampor kan du få ett ljus som du dimrar till önskad styrka. Det kan skapa en vacker effekt i ett vardagsrum. Har du möjlighet att sätta in infälld belysning i badrummet kommer du få ett skönt uppvaknande. Det är så skönt att slippa ett kallt och starkt ljus på morgonen.

Installation av LED

Att installera infällda spotlights i dina rum kräver att taket sänks. Det handlar i runda slängar om tio centimeter. Viktigt att lägga på minnet är att den här installationen ska skötas av en behörig elektriker. Detta för att det inte ska bli några felkopplingar eller problem. 

Om problem skulle ske kan det vara förenat med fara. Det är därför man inte får göra dessa saker själv. När det handlar om el finns det klara regler att förhålla sig till.

 

DOWNLIGHTS LED

 

Miljövänligt och livskraftigt med LED 

Den största fördelen med LED är att du kan sänka din elräkning. Eftersom de är mycket  energisnåla kommer det inte att gå åt så mycket ström. Man sparar alltså in det man investerar när man byter till LED. 

LED är en lampa med lång livstid och blir på så sätt ett bra miljöval. Kanske är det bästa valet man gör just att byta till LED. Att använda downlights med LED blir lättsamt och miljövänligt. Till och med för ens plånbok. 

Fler nyheter