Flakkåpa som täcker dina behov

02 maj 2022 william eriksson

editorial

Var du än kör, i en bullrande stadsmiljö, på trafikerad motorväg eller om du följer en kurvig landsväg vill du att din frakt ska komma fram hel, torr och i gott skick. Din försäkran om att lasten är övertäckt på ett tillfredsställande sätt bidrar till en mer fokuserad bilkörning. 

Fler fördelar med fokuserad bilkörning är naturligtvis miljöaspekten och kostnadseffektiviteten. Ditt arbetsfordon behöver inte bli din last. Det behöver snarare uppgraderas och du vet vilka behov du har. Så innan nästa vinter bör du hitta en lösning, och den kan komma i form av en flakkåpa.

 

Expertis när den är som bäst

Hur man surrar och lastar har du förmodligen redan koll på. Men det du transporterar kanske fortfarande ligger blottat för regn, rusk och tjuvar. Du tänker förmodligen att du borde ta tag i det men inser att det blir för stort projekt. 

Det är en reservdelsdjungel och det finns för mycket att välja på. Öppningsbara rutor, skjutbara partier eller en hel kåpa. Sitt lugnt i båten, eller pickupen i detta fall. Låt experterna inom området hjälpa dig att välja rätt flakkåpa. De har löst allt innan vintern.

 

flakkåpa

 

Fler användningsområden vid täckt flak

Oavsett om du använder din pickup enbart för privat bruk eller i ditt företag kan du vara övertygad om att livslängden på slitytan förlängs om den övertäcks. Dessutom får ditt fordon, med hjälp av rätt tillbehör, en snyggare design. Det fräscha utseendet i kombination med de praktiska fördelarna öppnar för fler användningsområden och nöjda kunder. 

Du kommer exempelvis att uppleva att lastutrymmet blir större. Detta i sin tur gör att du kan lasta mer vid ett och samma tillfälle och därigenom slippa köra den där extra vändan. Då kan du använda tiden till att gå ett extra varv runt ditt fordon och fundera på varför du inte lät montera flakkåpan tidigare.

Fler nyheter