När man behöver extra yta men det inte finns något passande att hyra så finns det en annan lösning. Med hjälp av modulhus från t.ex. http://www.pcsmodulsystem.se/moduler/modulhus/  kan man snabbt och enkelt skapa det utrymmet som man behöver. 

Det gäller för alla slags kunder, även om de som oftast använder sig av moduler är byggplatser. Där byggs moduler upp i passande storlek och kan under byggperioden bli fler eller färre, allt efter det behov som man har just då.

 

Alla som behöver ytor

Det händer även att skolor använder sig av moduler för extra tillfälliga behov. Kanske har man en större barnkull som är ganska tillfällig, eller som ökat snabbt. Eller så kanske man står i ett renoveringsbehov där man behöver kunna bedriva undervisningen fast att den ordinarie skolan inte är lika tillgänglig under en tid. 

Man kan även använda sig av moduler om man behöver utöka sitt kontor eller på annat sätt har behov av ytor under en begränsad tid. Fördelen med moduler är att man kan lägga till eller dra ifrån hur mycket man vill och i stort sett när och hur man vill.

 

 

Festlokal eller kontor

Modulhus finns i ett flertal olika modeller och inredningar. Det finns de som har allt man behöver som exempelvis matrum med kitchenett, toalett, dusch och omklädning, eller sovrum. Man kan även välja en modell som endast har kontor eller någon som har ett större kök eller badrum. 

Vill man så går det även att välja moduler som inte har några väggar på långsidorna. På det sättet kan man bygga en stor sal som går att använda för fester, konferenser eller som matsal. Friheten att kunna välja hur man vill bygga sitt hus, och att när som helst kunna skicka tillbaka det, gör att hus av moduler har blivit mycket populärt inom flera användningsområden.