Ordning och reda med ny glasvagn

22 juni 2022 patrick pettersson

editorial

I byggbranschen används många olika verktyg för att underlätta arbetet och det går också åt mängder av material. En hel del av det här materialet är väldigt skrymmande och det behöver både bra förvaring och enkel och säker transport. Med en särskild glasvagn går det att transportera större mängder fönsterrutor till byggplatsen.

Det är också ett utmärkt sätt att förvara glas för att minimera hanteringen och risken för skador. För att få ut det mesta av den investering en sådan vagn är, kan du också få den särskilt anpassad efter just dina behov. 

 

Inte bara för glas

Trots namnet glasvagn och att transport av glas är det huvudsakliga användningsområdet, finns det ingen anledning att låta det begränsa dig. Vagnen passar utmärkt för transport eller förvaring av skivor av många olika slag, som gips, metall eller färdigbyggda delar av staket eller plank.

Du kan också välja en annan utformning på vagnen och med lätthet transportera profiler, lister, plankor eller rör, antingen stående eller liggande. Med en lättrullad vagn på tysta och stötdämpande gummihjul får du maximal nytta av en begränsad lageryta. 

 

ny glasvagn

 

Hitta det du söker

Det är inte alltid lätt att göra bra val i den djungel av produkter som finns på marknaden idag. Dessutom är det många aktörer som kommer och går, och det är svårt att veta vilka man kan lita på. Genom att välja ett företag som funnits många år i branschen, och som därmed har lång erfarenhet, skapar du bra förutsättningar för ett fortsatt samarbete och framtida support och service.

För mer information om vilka möjligheter som finns för att skapa den perfekta vagnen för dina behov, gå in på https://www.glasmek.se/nya-produkter/vagnar och se vad de kan göra för dig. Har du fler funderingar och frågor, så ring eller maila och få en ny glasvagn, som är helt unik och anpassad för det du behöver.

Fler nyheter