I många varuhus och även större butiker är det nästan nödvändigt att ha rulltrappor. Det gör det smidigt för dina besökare att ta sig till butiken utan att behöva gå vanliga trappor. En del har svårt att gå eller har med barnvagnen på shoppingrundan. Om det inte finns rulltrappor kan dina besökare välja att gå någon annanstans istället. Och om rulltrappan dessutom är ur funktion blir det om än mer problematiskt att ta sig in till butiken. Och det vill man ju såklart undvika i den mån det går.

 

 

Gör det enkelt för besökarna

 

En rulltrappa har i regel högre trappsteg än normalt. För någon som är fullt frisk och inte har barnvagn eller liknande med sig kan det bli ansträngande att gå upp för en trasig rulltrappa. Om då någon har ont i ett knä eller har med sig en barnvagn är det inte säkert att personen orkar ta sig upp om rulltrappan är trasig. Det är därför viktigt att reparera den så fort som möjligt om den skulle sluta fungera. Annars riskerar du att förlora ett stort antal besökare. Och det är varken bra för butikens omdöme eller försäljning.

 

Boka service direkt

 

Så om du har problem med en rulltrappa i eller i anslutning till din butik borde du så snart som möjligt boka tid för service och reparation av den. Välj alltid företag med omsorg. Du vill såklart att arbetet ska bli utfört på ett snabbt och professionellt sätt. Kontakta därför inte första bästa företag utan välj någon som ger ett seriöst intryck. En del företag listar även tidigare kunder på sin hemsida. Om företaget har stora och välkända varumärken som sina kunder är ju chansen hög att de är seriösa och kommer utföra ett bra arbete även för dig. Om du är osäker på priset kan du alltid begära en offert i förväg.