Det finns många anledningar som företag att använda sig av ett tryckeri. Man kan till exempel ha dekaler på firmabilar, logotyper samt firmanamn på sina anställdas kläder, roll-ups och banderoller för att synas på mässor och event samt mycket mer. Detta gör att man syns så mycket bättre. En firmabil som kör runt på jobb och syns dagligen gör att många människor snabbt exponeras för företagets namn eller logotyp och flera kommer troligtvis att lägga det på minne.

Att anställda har kläder med tydliga tryck är väldigt bra då även det är något många lägger på minnet, allra helst om personalen är trevliga och gör ett bra jobb, då kan man inte få bättre reklam. Har man bokat en plats på en mässa eller ska delta eller arrangera ett event så är det väldigt viktigt att synas. Då är roll-ups och banderoller ett mycket bra alternativ eftersom de syns syns och därmed ger bra reklam. 

Ett tryckeri i Helsingborg som kan hjälpa till med allt det här är B.R. Screen AB. De levererar dekaler och klistermärken av olika skärningar och tryckkvalitet. Exempelvis konturskurna, fyrkantiga, runda eller hela ark med fler dekaler. De har många års erfarenhet av produktion av tryckmaterial och hjälper även till med utformning om det finns behov för det. B.R. Screen AB trycker roll-ups och banderoller designade av kund eller deras professionella medarbetare. De trycker på alla typer av material och levererar självklart tryck av högsta kvalitet. De kan till och med hjälpa till med brodyr på kläder och huvudbonader. Som till exempel logotyper på jackor, tröjor, kepsar och mössor med mer. En broderad logotyp kan ge ett väldigt exklusivt intryck.

Så se till att företaget syns så mycket det är möjligt. Har man lagt ett företag på minnet så är sannolikheten mycket större att man väljer det framför ett okänt företag.