Jaha, så var det måndag igen och du går in genom dörren på arbetet. Ett arbete där du verkligen trivs. Jobbarkompisarna är fantastiska och ni har mer roligt än du någonsin haft på en arbetsplats. Chefen är duktig på sitt jobb och ser alltid till att ni har det bra och underlättar för er på alla sätt. Vilken tur att du sökte det här jobbet som du först inte trodde att du hade någon chans att få.

Visst är det ett lagerarbete, men du känner att det passar dig perfekt. För de jobb du har haft förut har inte fungerat på grund av din dåliga rygg. Men nu känner du att det börjar komma på plats. Speciellt när ni fått en tillbyggnad som kommer att underlätta extremt mycket när det gäller hantering och lagring av allt gods. Ett entresolplan som gör att ni slipper lagra så högt på höjden och lättare kan komma åt, och överblicka, det som finns på alla lagrets hyllor.

Upp kommer ner

Med hjälp av ett entresolplan får ni ett extra våningsplan i lokalen. Det underlättar när ni har ett lager och lättare vill kunna överblicka de översta hyllorna. Men det är också ett sätt att öka golvytan, vilken typ av lokal ni än har. Även fast entresolplan är mycket vanliga på lager, verkstäder, industrier med mera, så är det också något som du ofta kan se i köpcentrum och i butiker samt restauranger av alla de slag.

Genom att få extra golvyta kan du presentera fler varor, få fler sittplatser och dessutom får du det på ett luftigt sätt eftersom entresolen inte går helt fram till alla väggar. Du kan med andra ord stå uppe på entresolen och blicka ner till våningen under. Men varför kallas det då inte balkong? Jo, för att en entresol har en större golvyta.