”Följa John” i löpspåret är ett riktigt kul sätt att få till lite variation i löpningen. Oavsett om man är två eller flera så går det till så här:
En person är ”John” och bestämmer hur fort de andra ska springa. Eller hur de ska springa. För det går ju att blanda in att köra höga knän, springa baklänges och liknande grejer om det nu är kul.
När den som är ”John” sedan vill byta så är det bara att ropa ”Byte!” och låta nästa person ta över.

Testa nästa gång du och kompisarna är ute i löpspåret. Det blir garanterat en upplevelse som skiljer sig från att köra på i samma tempo oavbrutet. Visst kan man köra på intervallsystem ensam, men det händer något när man är ett gäng. 
Springer man tillsammans så blir det mer dynamik än att exempelvis växelvis springa fort och långsamt mellan lyktstolpar.

För att inte tala om efteråt när alla är helt utpumpade. Det är då man kan njuta av återhämtningen tillsammans. Lite som efter att ha varit med om teambuilding och sedan runda av med middag. Varför inte passa på att glida in på en hamburgare restaurang i Stockholm och fylla på reserverna?

Bara att ta tunnelbanan till Hagsätra och passa på att krubba lite medan kompisgänget ändå är samlat. Det brukar ju vara så svårt att få till häng, så varför inte göra något extra av tillfället?

Och är det någon gång som man förtjänar att smälla i sig en smarrig burgare med strips och annat så är det ju efter ett intensivt träningspass. Då skriker kroppen efter energi, speciellt om man har gett sig ut i spåret på fastande mage.
Kanske satsa på en Soprano från menyn på Axels grill? En bjässig burgare, strips och öl? Det låter sannerligen inte illa.